theALPINAregister.com Forum Index theALPINAregister.com
The Forum section of www.theALPINAregister.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Site SearchSite Search   Forum SearchForum Search   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups  GalleryGallery   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

1 series O2 sensor query
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    theALPINAregister.com Forum Index -> My Car
View previous topic :: View next topic  
Author Message
drewjak
ALPIN
ALPIN


Joined: 19 Nov 2010
Posts: 692
Location: THE LAKE DISTRICT , CUMBRIA

PostPosted: Sun Sep 13, 2015 7:00 am    Post subject: Reply with quote

Cam Sensor ??
_________________
ESTORIL BLUE B3 3.3 COUPE #60 of 90
& the last 1 registered in 2000




The lack of L.S.D keeps me on the straight and narrow

ALPINA......Because Gentlemen don't drift
Back to top
View user's profile Send private message
hap
ALPINA
ALPINA


Joined: 06 Feb 2006
Posts: 2605
Location: Scunthorpe, North Lincs

PostPosted: Sun Sep 13, 2015 9:51 am    Post subject: Reply with quote

Thanks mate I did a quick Google and cam sensor could what happened the other day
How cheap are these for a 1 series
May end changing that and the 02 sensors😢

Shoud I look at new plugs and coils? Plugs done year ago and not covered much miles since
Back to top
View user's profile Send private message
hap
ALPINA
ALPINA


Joined: 06 Feb 2006
Posts: 2605
Location: Scunthorpe, North Lincs

PostPosted: Sun Sep 13, 2015 10:47 am    Post subject: Reply with quote

Just started it 12 degrees was fairly quiet then started getting loud no revs and almost cut out gave bit of gas not much there so turned off n back on seemed be ok second time
Engine light still on from start up and not going off
Cheers
Back to top
View user's profile Send private message
hap
ALPINA
ALPINA


Joined: 06 Feb 2006
Posts: 2605
Location: Scunthorpe, North Lincs

PostPosted: Sun Sep 27, 2015 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

Got O2 sensor n mass air sensor and all seems ok on start up but since then new issue hesitation when going through gears and sometimes cruising you feel it hesitate esp If going to overtake nothing there but it doesn't do it all the time no warning lights

What do I chsnge now already spent 500😢
Back to top
View user's profile Send private message
John_C
ALPINA
ALPINA


Joined: 08 Jul 2009
Posts: 1463

PostPosted: Sun Sep 27, 2015 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

Sounds like it's another diagnostic check needed, probably with DIS/INPA to check the live data.
_________________
2010 D3 BT #97 - Sold
1998 B10 V8 #71 - Sold
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    theALPINAregister.com Forum Index -> My Car All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group