theALPINAregister.com Forum Index theALPINAregister.com
The Forum section of www.theALPINAregister.com
 
 FAQFAQ   SearchSearch   Site SearchSite Search   Forum SearchForum Search   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups  GalleryGallery   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

vw polo revving and slight loss of power

 
Post new topic   Reply to topic    theALPINAregister.com Forum Index -> My Car
View previous topic :: View next topic  
Author Message
David William



Joined: 31 Oct 2012
Posts: 1

PostPosted: Wed Oct 31, 2012 11:01 am    Post subject: vw polo revving and slight loss of power Reply with quote

this problem not always in her - goes out as quick as it comes in! always happens at 70 - 90 km speed and when i accelerate to 100km/hr, it goes out of her. Starts of with this reving noise (not steadying) and then goes bit sluggish - is back at garage for the 3rd time - last time on computer, it put up that injectors had to be reset - done, and was fine for 2 weeks. Back on computer yest, and no faults coming up at all! Any solutions please?????? Driving perfect otherwise.
_________________
petrol polo
Back to top
View user's profile Send private message
laldy875



Joined: 24 Sep 2013
Posts: 36
Location: Aberdeen, Scotland

PostPosted: Wed Oct 30, 2013 11:30 pm    Post subject: Reply with quote

could trade it in for a bmw? or even better alpina?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    theALPINAregister.com Forum Index -> My Car All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group